Prima pagină > Folosirea trusei de machiaj > Folosirea trusei de machiaj.

Folosirea trusei de machiaj.

Folosirea culorilor din trusa de machiaj !

Odată ce ţi-ai găsit o trusă de machiaj cu minim trei culori (o culoare închisă, una medie şi un deschisă) se începe „complicata” operaţiune numită aplicarea fardului.
Culoarea mai întunecată trebuie folosită începând cu limita exterioară a ochiului,astfel încât să dai ochiului forma alungită.

Culoarea medie se aplică deasupra celei întunecată. Cele două culori trebuie să se îmbine,astfel încât să nu existe nici un indiciu că ar fi vorba de două culori diferite. Probabil că ai ghicit deja, ultima culoare, cea mai deschisă, se aplică deasupra celei medii şi din nou se întinde bine în toate părţile şi se îmbină cu, culoarea imediat de dedesubt.

Astfel aplicate culorile din trusa de machiaj , vei obţine „o pereche” de ochi ce stârnesc invidie ,aceste trucuri fiind folosite de starurile de la Hollywood.

Albastrul ochilor , este foarte uşor de pus în evidenţă, machiajul în acest caz fiind foarte simplu de realizat. Pentru a-ţi accentua privirea, alegi un fard de culoare cu nuanţe de bej, piersică, roz, lavandă, maron deschis, cafeniu,portocaliu,lila,turcoaz..Conturul complet cu un creion negru,scoate în evidenţă şi mai mult culoarea irisului în contrast cu albul ochiului.

Pentru ochi căprui poţi opta la tonuri de gri, auriu,verde,kaki, albastru, roz sau mov.Poţi folosi conturul negru pe pleoapa superioară în combinaţie cu,culorile recomandate.Aşa cum se spune „…căprui fură inima oricui”,machiajul accentuează profunzimea privirii. Evită albul bejul şi negrul dacă ai tenul deschis la culoare.

Ochii verzi pot fi puşi în valoare folosind farduri maro roşcat,bej sidefat,auriu,argintiu, roz,roşu sau verde,şi contur negru.Poţi obţine un look deosebit punând în valoare genele cu mascara bleumarin.

Ochii negrii sunt cei mai bine puşi în valoare folosind nunanţe închise.Recomandate sunt nunaţele de gri,mov închis,bleumarin,negru.Însă se poate folosi orice fel de nuanta,punând în concordanţa cromatica irisului cu genele şi pleoapele.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: