Prima pagină > Produse make up Forever > Farduri de pleoape trio – Sonya

Farduri de pleoape trio – Sonya

Fardurile de pleoape Sonya Eyeshadow Trios, dau un imbold în  secretul frumuseţii absolute,  iar  Sonya Eyeshadow Trios,este un fard ce face posibil acest lucru. Nuanţele strălucitoare ale fardurilor de pleoape, cu adaos de Aloe Vera, urmează cele mai noi tendinţe ale modei, alcătuind două game coloristice superbe, ce creează look-ul dorit prin umbriri, accente şi sublinieri.

Două combinaţii perfecte pentru a deveni superbe , aceste farduri de pleoape pot fi folosite diferit (uscate sau umede), realizând efecte deosebite. Cele două kit-uri cu câte trei nuanţe se pot folosi după dorinţa şi imaginaţia fiecăreia în combinaţii nelimitate.
Springtime Trio (203)
Farduri-Springtime Trio-#cod 203 Aceste trei irezistibile nuanţe ale fardurilor de pleoape Springtine Trio pot fi armonizate cu orice culoare a irisului.
Shimmer Yellow (galben luminos) poate fi aplicat pentru iluminarea pleoapei sau arcadei, pentru a aduce un plus de strălucire.
Frosted Pink (roz givrar) se aplică pe pleoape ca fard de bază, arătând superb în lumina soarelui.
Soft Green (verde olive) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efecte de eyeliner(tuş pentru ploape).

Sedona Trio(204)
Farduri-Sedona Trio-#cod 204 Eliberaţi-vă imaginaţia pentru a crea machiajul perfect, cu ajutorul acestui kit alcătuit din culori minunat armonizate, moderne.

Taupe (roz-bej) se aplică pe pleoape ca fard de bază sau pe arcade pentru a aduce un plus de strălucire şi luminozitate.
Light Blue ( bleo deschis) poate fi aplicat ca fard de bază cu un efect de eyeliner.
Plum (roşu prună) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efect de eyeliner.

Reclame
  1. 24/08/2009 la 19:01

    Ma intereseaza subiectul.. Incerc sa ma tin la curent cu ”lumea femeilor”. E fascinanta daca o intelegi. In ultimul timp ma pasioneaza mai mult moda, sau ma rog.. ce se intampla in ziua de azi prea putin pot considera MODA.

  2. 24/08/2009 la 19:20

    Da, femeia in toata splendoarea ei este fascinanta…noi barbatii,suntem cei care trebuie sa le facem sa se simta cu adevarat femei. Atentia ce o avem fata de aceste fiinte delicate, ne face mai puternici. Nu degeaba se spune…”in spatele fiecarui barbat de afaceri,se afla o femeie puternica”. Si ca sa inchei,pentru ele ne „sacrificam” cumparand mici cadouri (truse machiaj,rujuri,parfumuri,flori…)…. 🙂

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: